Wij zijn uw toegewijde klusjesmannen

Wij zijn uw toegewijde klusjesmannen in de Randstad, met uitvalsbases in Rotterdam en De Ronde Venen. Uw kluswerk wordt snel en vakkundig uitgevoerd door ons team, bestaande uit Stefano, Ronald, Roland en Daniël. Wij zijn gepassioneerd over ons werk en streven naar tevreden klanten. Bel of mail ons nu voor snelle service!

Hier kunt u op rekenen

Ons deskundige team staat paraat om te helpen, of het nu gaat om kleine huisklusjes, een complete badkamerrenovatie, schilderwerk, kozijnen schilderen, traprenovaties, stucwerk, plafondafwerking, tuinhuisbouw, woonkamerverbreding, muurverplaatsing, etalageaanpassingen, trapinstallaties, pandherindeling, keuken- en badkamerrenovaties, baliebouw, deurvervangingen, vloeregalisatie en nog veel meer. Wat je project ook is, wij hebben de ervaring en expertise om het te verwezenlijken!

Onze prijzen zijn aantrekkelijk en de materialen die we gebruiken van topkwaliteit. Daar wilt u vast meer van weten. Een afspraak voor een kennismaking of een vrijblijvend voorstel is snel gemaakt. Bel met Stefano Rombaut via 06 13465888 of mail naar info@handigeklussers.nl

Open en eerlijk

Een nee zult u van ons niet gauw horen. Maar we zijn wel recht door zee. Als een opdracht niet binnen onze mogelijkheden past, technisch te complex is of een opleverdatum vraagt die we niet kunnen halen, zeggen we u dat direct. Daar kunt u op bouwen.

Alles onder 1 dak

Het spreekt vanzelf dat we beschikken over alle materialen, gereedschappen en kennis die nodig zijn om uw opdracht tot in de perfectie uit te voeren. En hebben we voor een specifieke klus toevallig iets niet in huis, dan lossen we dat snel op.

Aanpakkers

Ja…dat zijn we. We hebben de Rotterdamse mentaliteit. Niet zeuren, maar doen. Dus vanzelfsprekend goed werk leveren, binnen de afgesproken prijs en levertijd. We komen op tijd, werken netjes en met veel plezier. En dat vindt u terug in het resultaat.

Stefano Rombaut

“Het schildersvak leerde ik op school. Maar de kneepjes van topkwaliteit schilderwerk heb ik me in de praktijk eigen gemaakt. Niet alleen door het veel te doen, maar vooral ook door mezelf op dit terrein voortdurend verder te ontwikkelen. Samen met mijn collega’s leggen we de lat steeds hoger, omdat we het altijd beter willen doen. Dat maakt m’n werk zo leuk”.

IMG_0417

Handige Klussers B.V.

  • Herenweg 182
  • 3648 CP Wilnis