De veelzijdige klusjesmannen

U kunt het zo gek niet bedenken of we doen het. De onderstaande opsomming is daarom slechts een greep uit onze mogelijkheden. Staat uw type klus er niet bij, tien tegen een dat u toch bij ons aan het goede adres bent. Gewoon even bellen met Stefano op 06-13465888 of mailen naar info@handigeklussers.nl

Onze specialiteiten

Schilderen, muren sauzen en stucen. Slopen, verbouwen en timmerwerk. Dakgoten herstellen en houtrot opknappen. Schutting, veranda of pergola plaatsen. Deuren goed afhangen en tochtvrij maken. Zolder veranderen in twee slaapkamers. Weghalen en plaatsen van keukens. Van uw garage een bijkeuken maken. Stopcontacten (ver)plaatsen of vernieuwen. Lekkages oplossen en kitwerk. En alle andere klussen die u kunt bedenken…

Er zijn opdrachten die om een vakspecialist vragen, zoals een dakdekker of technisch installateur. Daar werken we nauw mee samen en we schakelen ze in als dat nodig is.

20220616_131508

SCHILDERWERK & STUCEN

Professioneel schilder- & stucwerk voor bijvoorbeeld kozijnen, muren, en nieuwbouwhuizen. Laat ons je stucen en schilderen, voor een perfecte afwerking!

TIMMERWERK & MONTAGE

Vakkundig timmerwerk en montage, voor bijvoorbeeld een traprenovatie. Ontdek onze expertise voor duurzame oplossingen!

REPARATIE & VERBOUWING

Reparatie, verbouwing en een laten keukenplaatsen door experts. Wij realiseren jouw project met kwaliteit en vakmanschap!

REFERENTIES

Op onze site geven de foto’s u al een indruk van onze werkzaamheden. De mooiste klus moet echter nog komen, namelijk die van u. Dat u voor de keuze van een buitengewoon handig klusteam niet over één nacht ijs gaat, snappen we heel goed. U wilt bewijs zien. Nou, dat kan.

Vraag op de contactpagina extra foto’s aan, zodat u scherp in beeld krijgt wat we kunnen. We sturen ze u graag toe. Maar we komen ook met plezier bij u langs voor een offerte op maat. Laat het ons weten!

WhatsApp-Image-2022-05-17-at-9.58.42-AM-4

Handige Klussers B.V.

  • Herenweg 182
  • 3648 CP Wilnis