Zolder verbouwen

Tijd om van écht wat moois te maken van je zolder!

Is jouw zolder nog een leeg, ongebruikt rommelhok? En droom je ervan om deze ongebruikte ruimte om te toveren tot een volwaardige slaapkamer of zelfs twee kamers? Bij Handige Klussers staan we voor je klaar om jouw zolder te verbouwen tot een of meerdere slaapkamers, een hobbyruimte of een kantoor! Onze nette klusexperts zetten hun timmer-, en schilderervaring om in een mooi resultaat waar jij en je gezin heel veel plezier van gaan hebben!

Van loze ruimte, naar mooie slaapkamer(s)

Of je nu één grote slaapkamer wil of je zolder wil opdelen in twee knusse kamers, wij hebben de ervaring en expertise om dit voor je te regelen. We zorgen voor een slimme indeling, perfecte afwerking en maken gebruik van de beste materialen. Wil je meer licht en ruimte te creëren met een dakkapel? Geen probleem, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Siermans-Bouw-beton-zagen-gipsblok-v4

De Handige Klussers regelen ’t!

Bij de Handige Klussers begrijpen we dat een zolderverbouwing meer is dan alleen een paar muren plaatsen, of juist weghalen. Wij denken met je mee, van het aftimmeren van de zolder tot het realiseren van een functionele vliering voor extra opbergruimte. Wil je je zolder laten verbouwen tot een slaapkamer met een luxe uitstraling? Wij zorgen voor een stijlvolle afwerking die past bij jouw wensen!

beton-zagen-materieel

De Handige Klussers hebben me echt heel goed geholpen met installatiewerk. Aardige gasten ook, helemaal top!

Tijmen

Extra opbergruimte nodig? Kies voor een vliering!

Heb je behoefte aan extra opbergruimte op zolder? Dan biedt de nok een praktische oplossing! Wij kunnen een vliering maken zodat je spullen netjes en georganiseerd opgeborgen kunnen worden, zonder dat het ten koste gaat van de leefruimte in je huis!

IMG_0417

Meer licht op zolder? Een dakkapel biedt uitkomst!

Een dakkapel op zolder zorgt niet alleen voor meer licht, maar geeft ook extra ruimte aan jouw nieuwe kamers. Wij regelen de volledige installatie van jouw dakkapel, zodat jij snel kunt genieten van een ruime, lichte zolder.

WhatsApp-Image-2022-05-17-at-9.58.42-AM-4

Meer dan genoeg redenen om je zolder te laten verbouwen door de Handige Klussers

  • Altijd scherpe tarieven
  • Nette, professionele klusmannen
  • Jarenlange ervaring in schilder- en timmerwerk
  • Jouw wensen staan centraal, er kan veel
  • Topresultaten in korte tijd

 

Zolder verbouwen? Maak afspraak!

De Handige Klussers staan klaar om je te helpen met het verbouwen van je zolder. Vul het onderstaande formulier in en laat weten hoe jij je zolder graag ziet straks! Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.